Hitta inspiration till badrummet

Funderar du på att renovera badrummet, men vet inte hur du vill ha det? Här har vi samlat lite inspiration från hur några av våra kunder har valt att inreda sina badrum med kakel och klinker. 

Vilket badrum är mest du?

Lekfullt svartvitt

I det första badrummet ser vi en klassisk lösning när det kommer till färgvalen - många väljer svartvitt. I det här fallet har kunden valt att använda sig av kakelserien Etnia  i olika storlekar, 13x13, 10x20 och 20x20 för att skapa en spännande effekt. Bården och den svarta fondväggen är Etnia 10x20 i svart.

Etnias plattor är lite ojämna och den blanka ytan ger plattorna liv när ljuset reflekteras i dem. 

På golvet är det klinker från serien Metropolitan Smoke 30x60.

För att skapa extra kontrast valde kunden att använda svart svart fog till det vita kaklet på och klassisk grå fog på golvet.

Här hittar du Etnia.

 

    

Modernt med marmor

Marmor ger en lyxig känsla och är ett väldigt populärt val just nu. I det här badrummet är det klinkern Mandalay 30x60, fogade med pärlvit fog, på både väggar och golv för att skapa en helhetskänsla. I duschen har vi satt mosaik för att få rätt fall och skapa ett effektfullt avbrott mot de större plattorna med tillhörande mosaik i duschen.

Är du ute efter den lyxiga hotellkänslan så kan Mandalay vara något för dig!

Här hittar du Mandalay.

 

  

 

Svartvitt i säker kombination

Här ser vi ett riktigt klassiskt val av kakel och klinker. Stora blanka vita plattor på väggen tillsammans med stora mörka klinkerplattor av hög kvalitet. Klinkerplattorna har lite struktur i ytan vilket ger en naturlig och trevlig känsla.

I just det här badrummet är kakelplattorna 30x60 och satta i halvstensförband. Golvet är serien Kaleido i färgen Nero och även dem i storleken 30x60. Kunden har också valt att sätta klinkerplattorna som fondvägg i duschen, vilket blir väldigt snyggt!  

Vi har använt pärlvit fog på väggen och antracite på golvet.

Här hittar du serien Kaleido.

 

   

 

Inspireras

Ekgolv med klinkerns fördelar